Volg ons op:

Missie en visie

Inkoopkennis en -capaciteit

Wij zijn ervan overtuigd dat inkooporganisaties door de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt mensen nodig hebben die willen blijven leren. Mensen die verder kijken, hun verantwoordelijkheid nemen en doorzetten. Daar zal de komende jaren het verschil worden gemaakt.

Missie

Onze missie is om inkooporganisaties toekomstbestendig te maken. Dit doen we door inzet van jonge inkoopprofessionals en door te helpen om de juiste kennis, competenties en ervaring op de juiste plek te krijgen én te houden.

Met de instroom van jonge en hoogopgeleide mensen via In2Talent beschikken onze opdrachtgevers over capaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik. Doordat onze ervaren inkoopprofessionals onze jonge inkopers intensief begeleiden en coachen zijn onze opdrachtgevers geen extra tijd kwijt aan begeleiding, maar hebben ze wel lagere kosten. En als onze opdrachtgevers de jonge inkoper op termijn in vaste dienst nemen anticiperen ze op de vergrijzingsproblematiek.

Het vak inkoop verder brengen

Wij willen voorop lopen door met talenten en opdrachtgevers te werken die weten welke competenties nodig zijn om het vak inkoop verder te brengen. Door intensieve samenwerking en begeleiding on-the-job kunnen we de beste resultaten boeken voor onze inkooptalenten en voor onze opdrachtgevers. Op de korte en op de lange termijn.

Capaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik

We hebben al meer dan 15 jaar ervaring als specialist in werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge inkoopprofessionals.

Met ons unieke In2Talent groeiprogramma helpen we inkooptalenten zich in relatief korte tijd te ontwikkelen tot onderscheidende inkoopprofessionals. Daarbij staat het leveren van een concrete bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van inkooporganisaties centraal.

Onze kernwaarden

  • Snel
  • Flexibel
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Volg ons op: